luni, 29 martie 2010

THAILANDA 2010

Thailanda : "tara celor 3 socuri"
1. socul culturii - alta lume, cu care un european sau un occidental ,in general, nu are cum sa relationeze. Nu intelegeai nimic si nu erai inteles. Nimeni nu vorbea engleza,iar limbajul semnelor nu starnea decat o si mai mare confuzie.
2. socul caldurii - am fost in jungla amazoniana, in desertul Atacama si Sahara si in Sevilla in august, dar nu am intalnit nicaieri asa caldura. Curg apele pe tine, te ia cu palpitatii ,ti se umfla gleznele si nu rezisti in camera fara aer conditionat.
3. socul "fotografiei" -  dupa ce induri oamenii si caldura iti spui ca te mai alina o fotografie reusita, dar cred ca am gresit sezonul, si cu chiu cu vai am gasit un cer cu nori si o atmosfera curata.























9 comentarii:

Razvan Pascu spunea...

Foarte frumoase fotografii!

Mike spunea...

Clar . Sunt mult mai bune decat cele din Londra :P. Foarte misto . Bravo. Dar .. asteptam mai multe. Cam putine pt o luna de hoinarala.

varu spunea...

"Oamenii din Cambodgia sunt de 1000 de ori mai saraci , dar de 1000 de ori mai cu bun simt decat in vecina Thailanda." Sunt 1000% de acord.

silvialys spunea...

domnu' varu' cu punctele tale Cambodgia face 6000 de puncte ! Multumesc si la mai mare !:)

@multumesc si domnului MIke si domnului Razvan.:)

Maria spunea...

Am dat din intamplare de blogul tau. Cand vreau sa evadez ma uit la pozele tale. Mi se pare incredibil cat de mult calatoresti. Nu ca nu mi-as dori. Si nu ca nu m-as intreba oare ce job ai de iti permiti (financiar si ca timp liber) aceste lucruri. Din partea mea.. numai bine! Faci un lucru pe care mi l-as fi dorit foarte mult si eu.
Salutare!

silvialys spunea...

:) chestia cu timpul liber e pe riscul meu ,am pierdut si job-uri cu aceasta pasiune.
am o meserie platita normal (producator TV) dar nu asta e secretul bugetului meu :)
imi fac singura traseul si rezervarile si ies la jumatate sau la sfert de pret fata de pachetlele din agentii.
romanii inca nu stiu sa circule ieftin si bun,dau banii pe 5 stele si pe excursii organizate.

Ayo spunea...

Superbe pozele... "doar" SUPERBE!

Anonim spunea...

pai invata-ne tu cum sa alegem si sa circulam ieftin si bine, te rog...
zic asta pentru ca ma pasioneaza si pe mine vizitarea altor tari bineinteles tot asa ca tine... nu imi plac cele organizate, pt ca te rup financiar... pt mine cea mai extinsa excursie a fost bulgaria si turcia cu masina... am avut cateva zile camera de hotel rezervata in turcia, in rest...
misu

silvialys spunea...

Esti MIsu de la Prima ?